Els Nyandú són una formació nascuda al Lluçanès que se sent molt orgullosa de les seves arrels. Concretament, els germans Ferran i Roger Orriols i el Rubèn Pujol se senten molt implicats amb el seu poble, la Torre d’Oristà, fins al punt que li han dedicat el seu tercer disc: ‘Fernando Rogelio Estévez’.

‘Fernando Rogelio Estévez’

Amb aquest nou treball, els Nyandú es consoliden en el panorama musical català després d’haver guanyat el Sona 9 el 2011 i haver editat dos discs. Ajudats per Santi García, el productor que ha contribuït a fixar el seu so, la carrera dels osonencs continua amb bon rumb amb melodies pop i rock.

Nyandú va presentar el seu nou disc al Mercat de Música Viva de Vic, on es van fer acompanyar de grups osonencs com Oques grasses, que posa cors al disc, i oferint cançons plenes de reflexions sobre l’amistat duradora i la joventut com a referent melangiós. Temes que, al disc, representen amb una casa.

Curtcircuit

El divendres 26, els Nyandú seran a la sala Upload de Barcelona en concert dins el Curtcircuit compartint escena amb The Unfinished Sympathy. Segur que el públic barceloní farà que se sentin com si fossin a la Torre d’Oristà.