Imatge de l'espectacle 'Animal de séquia' de Sol Picó i la banda Chapicó

Recta final del festival Grec 2019 i nosaltres seguim sortejant entrades! En aquesta ocasió us convidem a veure Sol Picó i la banda Chapicó! Jugueu amb nosaltres i entrareu en el sorteig de dues entrades per veure ‘Animal de séquia’ al Teatre Grec, una de les propostes de dansa que formen part del cartell d’enguany del festival.

Sorteig de dues entrades dobles per a ‘Animal de séquia’

Sol Picó proposa una relectura de la cultura popular valenciana: una nova visita a les arrels, amb música i arranjaments del compositor i intèrpret Jesús Salvador Chapi, en un trajecte que va del més primari i terrenal al més sofisticat i modern. La coreògrafa contraposa un món tecnològic i ple d’estímuls en un univers més orgànic i autèntic, amb 10 ballarins ballant al so de la música d’arrel tradicional que interpreta la Banda Chapicó.

Sol Picó vs. Cesc Gelabert

La setmana passada us convidàvem a veure Cesc Gelabert i aquesta us proposem anar a veure Sol Picó. Es tracta de dos dels coreògrafs i ballarins més importants de l’escena catalana però, què en sabeu de les seves carreres? Avui us proposem descobrir i comparar la feina d’aquests dos creadors! Us atreviu a jugar? Ompliu el formulari que trobareu al final del “quiz” per entrar al sorteig! Teniu temps fins dijous, 25 de juliol, a les 23.59 h. Sort!