David Carabén

La Monroe. Divendres 25 de maig a les 17 h

El Primavera coneix el seu públic, són molts anys de relació. Per això se suma a la moda del vermut però no a l’hora de l’aperitiu sinó a la tarda. Esperen que els seus seguidors estiguin desperts aleshores. I que també ho estigui, creuem els dits, el David Carabén, que deixarà els quimonos de Mishima a casa i es vestirà d’acústic en companyia, únicament, de la seva guitarra.

 

One Path

Espai Jove La Fontana. Dijous 24 de maig a les 19.30 h

“Si no arribem al públic jove ens convertirem en el festival de l’OTI”. Gabi Ruiz “dixit”, no nosaltres. I és per això que el codirector del festival programa artistes com One Path. Saba nova necessària per fer florir el Primavera amb públic de menys de 30 anys. Si us voleu sentir joves una altra vegada, no us queda una altra que abraçar l’autotune.

 

Javiera Mena

Parc del Fòrum. Dimecres 30 de maig a les 19 h

És xilena però ve més per Barcelona que l’AVE. I hi ve tant perquè a Barcelona ens agrada la festa i a ella, proporcionar-la. El seu xou és més propi d’Eurovisió que del Primavera i aquesta és la gràcia. Balleu sense remordiments, que un cop comenci el gruix del festival al Parc del Fòrum haureu de dissimular el “petardeo”.

 

Fermin Muguruza eta The Suicide of Western Culture

Pati de les Dones del CCCB. Diumenge 3 de juny a les 21 h

B de Barcelona, però també de Beirut, Belgrad, Belfast, o com no, Bilbao. 10 ciutats, 10 cançons, un missatge: la revolució. Aneu a fer-la amb Fermin Muguruza i els The Suicide of Western Culture, que han creat amb ell aquest mapa sonor combatiu. Potser hauríem d’estar a les barricades, però sinó, com a mínim, anar a aquest concert, que serà de color molt roig (i probablement també groc). Un directe d’aquells que ara es persegueixen amb penes de presó.

 

Belle & Sebastian

Parc del Fòrum. Dimecres 30 de maig a les 22.15 h

L’estat d’ànim ideal per començar la marató del Primavera. Al vostre cos li queden molts kilòmetres d’asfalt i de sorra, moltes visites als Poly Klyn i, sobretot, molts intents infructífers de trobar, o moure, els amics. O potser no hi aneu i us cal més que a ningú una dosi de bon humor. Res millor per reconciliar-se amb el cosmos que un concert dels escocesos. Bon rotllo en vena.

CONSULTA TOTS ELS DETALLS DEL PRIMAVERA SOUND 2018