La sala Razzmatazz acollirà dissabte un espectacle diferent. Fins a 200 cantaires amateurs que formen part del Barcelona English Choir, oferiran un espectacle de 360 graus que, a banda de música, inclourà una exhibició de llums i de projeccions que ompliran l’espai de la sala barcelonina.

El Barcelona English Choir, format per cantaires d’unes quantes nacionalitats, ha previst un repertori ben variat. En l’espectacle de dissabte, dia 15, repassaran èxits de soul, pop, indie i clàssics alternatius, que inclouran temes des dels Talking Heads fins a Aretha Franklin.

Els director del cor, Ed Aldcroft, té com a objectiu fer funcions trencadores que allunyin el cant coral del seu àmbit habitual. “M’agrada trencar les barreres. Que el públic vegi alguna cosa molt diferent del que espera d’una coral de gent de Barcelona. El públic estarà dret per ballar, per gaudir de les coses que aniran passant per tot l’espai”, comenta.

El cor l’acompanyarà un grup de 12 músics que actuaran en directe durant tot l’esdeveniment. A més a més, tots els beneficis del concert s’oferiran a Petits amb Llum, un entitat sense ànim de lucre que vetlla per les famílies que han perdut un o més fills durant l’embaràs o després del part. A banda de l’import de l’entrada, es farà una caixa de solidaritat que també s’oferirà a l’associació.