L’actor i director Daniel Anglès porta fent del teatre musical una forma de vida des que era adolescent. I aquest cop no és una exageració, perquè ja amb 18 anys, el Daniel començava a ser una figura de referència amb la companyia El Musical Més Petit, on va treballar amb Àngel Llàcer i Manu Guix, entre d’altres. Director d’espectacles com ‘Rent’ o ‘Els miserables’, s’ha convertit també en un rostre conegut gràcies a la seva participació en programes com ‘Operación triunfo’ o ‘Oh happy day!’. Ara, a més, dirigeix al Teatre Grec dues funcions en format concert del musical ‘Carousel’.

Aquest espectacle d’Oscar Hammerstein II i Richard Rodgers s’ha convertit en un referent del musical contemporani. Tot i ser un clàssic del gènere, això sí, no s’ha estrenat a Barcelona mai fins ara perquè la posada en escena és molt complexa. La proposta de Daniel Anglès en format concert vol esmenar, en part, aquest oblit dels escenaris catalans.

A més, com a nou director artístic del Teatre Condal, al setembre estrenarà la versió catalana de ‘Fun home’, una de les grans sensacions de Broadway.

Basada en un còmic autobiogràfic d’Alison Bechdel, ‘Fun home’ ens parla d’una jove que descobreix la seva homosexualitat i decideix viure-la sense complexos. Això suposa una crisi per al seu pare, amb qui viu, que amaga un secret. Convertida en una de les grans apostes del mateix Dani Anglès per al Condal, ‘Fun home’ pretén captar nous públics amb un musical trencador que comptarà amb intèrprets infantils i adults.