Aprofitant que comença el Festival In-Edit, a l’‘Alta fidelitat’ ens trobem amb un personatge a qui es dedica un documental en aquesta edició, Adrià Puntí. També visitem el grup Mujeres al seu local i parlem amb Griffi, Anquil i Kunta K, components de Chacho Brodas.
El reportatge d’aquesta setmana el dediquem a una de les figures clau de la música catalana, Adrià Puntí. Durant set anys la productora Elsabeth li ha fet un seguiment per intentar entendre la seva fascinant personalitat. Parlem amb el productor del documental i amb el mateix Adrià, o com ell es fa dir ara, amb Josep Puntí.
Chacho Brodas és un projecte sempre canviant sota el pal de paller de Griffi, productor reconegut de hip-hop nacional i 50 per cent dels mítics Solo los Solo. Amb Griffi i dos components del grup, Anquil i Kunta K, parlem del seu últim treball, ‘Prozac’.
Mujeres ens convida al seu local. Un lloc ple de grafits on es troben aquests quatre amics que es van conèixer a la universitat i que ara, després de dos discos, estan triomfant no només aquí sinó també als EUA. El seu secret: una sonoritat d’ahir defensada en directes amb l’energia d’avui.
Tot això acompanyat d’entrevistes al carrer, les últimes notícies del món de la música i les recomanacions del programa.