L'amenaça de pluja ha fet canviar d'ubicació alguns espectacles com aquest que s'havia de fer al Parc Central del Poblenou. És la reputada ballarina suïssa Anna Huber al ritme del músic Martin Schutz. També a l'Hangar hi han actuat dos membres de la companyia Les Filles Föllen amb un espectacle que és un diàleg entre el futbol i la dansa. MARGHERITA BERGAMO i TUIXÉN BENET, Les Filles Föllen "Veient molts partits i bàsicament vam escollir un partit en concret que és el 2 a 6 en què va guanyar el Barça contra el Madrid molt espectacular al Bernabeu que vam veure a la tele juntes i ens vam inspirar. I aleshores hem anat mirant els moviments que ens interessaven deiem "mira, aquest tros, aquest jugador" i els miràvem a càmera lenta a poc a poc i els anavem estudiant i repentint." Aquesta és una de les 24 propostes del festival que inclou molts altres llenguatges artístics. Una programació marcada pel context de crisi que ha obligat als responsables a fer malabarismes per poder tirar endavant l'onzena edició d'un festival que s'acabarà demà.

La reputada ballarina i coreògrafa suïssa Anna Huber, que es mou al ritme del músic Martin Schutz, ha estat un dels noms de reconegut prestigi dins la XI edició del festival, juntament amb Carlos Santos, Joan Morey, El Conde de Torrefiel o Arritmados.

En el vídeo superior també veuràs en acció la companyia Les Filles Föllen, que representen un fragment de ‘Unter der shönen Haut’, un homenatge a la temporada 2008-2009 del Barça. Un diàleg entre el futbol i la dansa.