Defensen que en el món del jazz no és obligat fer temes propis. Les versions dels clàssics tenen molta capacitat de sorprendre i emocionar, especialment si les canta Andrea Motis. ANDREA MOTIS, cantant i multiinstrumentista "A aquest hi ha més gent que l'espera, i això també fa molta il·lusió." JOAN CHAMORRO, músic i compositor "I després el títol és magnífic: 'Feeling good', jo crec que avui en dia està bé intentar tenir aquest sentiment de sentir-se bé i fer sentir bé a la gent." Molt més que professor de música i alumna. La Sant Andreu Jazz Band ha crescut en membres i reconeixement amb l'Andrea. Una prova més d'això és 'Kids and Music', el documental sobre la banda de jazz més jove d'Europa, que s'estrenarà al festival In-Edit. És allà on es van conèixer l'Andrea i el Joan, que ara codirigeixen la seva pròpia banda. ANDREA MOTIS, cantant i multiinstrumentista "No estem lligats a cap discogràfica ni multinacional, anem per lliure i fem el que volem." JOAN CHAMORRO, músic i compositor "Jo surto perquè estic al costat d'ella i perquè faig molta feina per a ella però la que quedarà serà l'Andrea, jo seguiré sent un músic de jazz perquè als músics de jazz no ens passa això." I de regal, un altre tema dels 16 que conté el disc, una versió en format trio de 'Love me or leave me', de Billie Holliday.

Joan Chamorro va descobrir el potencial d’Andrea Motis entre els membres del San Andreu Jazz Band, la banda de jazz més jove d’Europa, que dirigeix Chamorro i de la qual l’Andrea en forma part des dels 10 anys. El primer disc del duet ‘Joan Chamorro presenta Andrea Motis’ va sortir el 2010, quan ella tenia 15 anys. Des d’aleshores no han parat de fer concerts i rebre bones crítiques. Ara, amb 17 anys, l’Andrea continua fascinant amb la seva veu i no té cap dubte del que farà quan sigui “gran” o “més gran”.

El reconeixement d’Andrea Motis ha potenciat la Sant Andreu Jazz Band que va començar com un combo i ara ja compta amb prop de 30 membres.  Precisament aquest 3 de novembre en el marc del festival In-Editt s’estrenarà un documental sobre la banda dirigit per Ramon Tort.