"Es converteix en una rambla, però bé, l'espera suposo que valdrà la pena." "Molt bonic, molt bonic. Molt imaginatiu i m'ha agradat moltíssim." "Un espectacle potent pel que fa al so, de lluminositat i el muntatge que fa referència a la llegenda de Sant Jordi que és de la nostra terra i cultura. Sempre està bé que es barregi una mica l'espectacle de llum amb coses d'aquí nostres. Positiu." "Vine hace dos semanas a Barcelona y bueno me enteré de las proyecciones por Internet. Así que és la segunda vez que paso por la puerta. Espero que sea muy lindo, por lo menos con la iluminación que tiene se ve muy hermoso."

Les nits d’aquest dissabte i diumenge, la Casa Batlló es converteix en un espectacle de colors gratuït i obert a tots els públics. Presentat pel showman Andreu Buenafuente, es fan tres representacions a les 21 h, 21.30 h i a les 22 h. La Guàrdia Urbana ha desplegat un dispositiu especial per evitar problemes amb les aglomeracions de públic que s’hi puguin produir. Durant les projeccions, el passeig de Gràcia es talla al trànsit entre els carrers de Consell de Cent i d’Aragó.

Les primeres projeccions d’aquest dissabte, que pots veure al vídeo, han congregat milers de persones al passeig de Gràcia. La Guàrdia Urbana ha tallat també el trànsit al carrer d’Aragó.

‘El despertar de la Casa Batlló’

L’espectacle de “video-mapping” sobre la Casa Batlló pretén indagar sobre les inspiracions artístiques rere l’obra de Gaudí. Entre les llegendes i històries a mostrar, la de Sant Jordi, perquè l’artista va aprofitar per coronar la façana amb el llom del drac. Amb aquest espectacle “alegre, original i poètic”, segons els responsables de la Casa Batlló, aquest edifici de Gaudí emula els passos d’un altre de les icones gaudinianes, la Sagrada Família, que va acollir més de 30.000 visitants en l’homenatge al geni de Reus ‘Oda a la Vida’.

La Pedrera també oferirà un espectacle de “video-mapping” abans de finals de mes, per commemorar el centenari de la firma de la fi de les obres de la casa encarregada a Gaudí per l’empresari Pere Milà.