vespres hivern 2022

Torna el cicle de concerts Els Vespres d’Hivern, un certàmen que dona visibilitat a les propostes emergents més atractives del panorama actual, amb amplitud de sonoritats i una posada en escena intimista. Música per animar els vespres d’hivern en un escenari extraordinari, el Paranimf de la UB.


Quan?

Els quatre divendres de febrer: 4, 11, 18 i 25 del 2022 | 20 h.


On?

Al paraninf de la UB


Com

Cal fer reserva per assitir als concerts. Entrada gratuïta amb invitació. Programa:

  • Divendres, 4 de febrer:

Flamenco Queer

Proposen un flamenc tradicional que reivindica la inclusivitat i recorda la confluència de la comunitat queer, transvestida i flamenca que va tenir lloc als barris del Raval i Poble-sec a començament del segle XXI.


  • Divendres, 11 de febrer

Anna Mieke

Nova veu de l’escena folk independent irlandesa. Ens visita en format de trio per entonar les brillants cançons del disc Idle mind, inspirat en un viatge per Europa amb bicicleta.


  • Divendres, 17 de febrer

Maria Hein

La jove de Felanitx debuta amb Continent i contingut (Hidden Track Records): cançons en les quals acumula pensaments, dubtes i certeses.


  • Divendres, 25 de febrer

Nil Ciuró

Pianista, compositor i productor que fusiona el minimalisme, la música contemporània, l’electrònica orgànica i l’experimentació. Celebra la publicació d’Oversoul, editat pel segell suec 1631 Recordings.