Què?

El cicle de concerts Els Vespres d’Hivern dona visibilitat a les propostes emergents més atractives del panorama actual, amb amplitud de sonoritats i una posada en escena intimista. Música càlida per animar els freds vespres d’hivern en un escenari extraordinari, el Paranimf de la UB. Entrada gratuïta amb invitació. 

Quan?

Els quatre divendres de febrer: 7, 14, 21 i 28 del 2020, a les 20 h.

Programa:

  • Divendres, 28 de febrer

Carles Viarnès: pianista i compositor de formació clàssica, que s’emmarca en el minimalisme i la música contemporània, amb pinzellades d’electrònica. Presenta el seu disc ‘Nun’, amb peces evocadores que ens transporten a dimensions ignotes.

(edicions anteriors)

  • Divendres, 7 de febrer

LaboratoriA Flamenco in progress: proposta de música i dansa en la qual quatre dones reflexionen, investiguen i experimenten sobre la condició femenina mitjançant el flamenc, cantat i ballat, i l’electrònica.

  • Divendres, 14 de febrer

Maria Jaume: projecte íntim i melancòlic que passeja entre la cançó independent, el folk i el pop més pur. Cançons amb autoria, sinceres i amb lletres crues, transparents i amb accent mallorquí. Guanyadora del premi Sona 9 2019, a Els Vespres d’Hivern estarà acompanyada per Àfrica Blades al teclat.

  • Divendres, 21 de febrer

Cor Blanc: Mireia Bernat i Sergi Serra Mir són un duet barceloní que juga amb el folk sintètic i el lo-fi, mitjançant guitarra elèctrica, sintetitzador i caixes de ritmes. Una proposta musical cuidada, amb un univers estètic dotat de personalitat i geni.