Apunteu una altra proposta per fer front a les nits caloroses: arriben els Vespres d’Estiu al Castell de Montjuïc, tots els diumenges del mes de juliol amb concerts.

De 19 a 22 h podreu entrar de franc al castell i gaudir de bona música, vistes espectaculars i un entorn perfecte per acabar el cap de setmana.

Programa

(obertura de portes: de 19 a 22 h / concert: de 19.30 a 21 h)

  • diumenge, 7 de juliol: María Esteban Trío. Música amb les referències més clàssiques del jazz, Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Carmen McRae, Nancy Wilson i Billie Holiday

  • diumenge, 14 de juliol: Blue Birds. El seu propòsit és fer arribar al públic els millors temes de blues i rhythm-and-blues amb tocs de jazz.

  • diumenge, 21 de juliol: Black Wood. Duet de versions nascut l’any 2011 format per guitarra i veu. El seu repertori es basa en temes de soul i jazz amb pinzellades de jazz, rock i reggae

 

  • diumenge, 28 de juliol: Ellie & Paul. Resultat de la trobada entre dos músics (un guitarrista i una cantant) que comparteixen l’amor per la música afroamericana i fonamentalment pels estils del jazz blues soul i rhythm-and-blues.