Tercera edició del cicle Grades Obertes al Canòdrom, del 5 de juliol al 9 d’agost.

Les grades del Canòdrom seran l’escenari on es podran veure sis pel·lícules que reflexionen sobre els límits de la creativitat i la ciència. De nou, un espai per lligar tecnologia, ciència i coneixement amb cinema.

A més, el cicle d’aquest any ha volgut aprofundir també en la perspectiva de gènere i s’han buscat pel·lícules en les quals tinguessin un paper important les dones.

Programa

(Totes les pel·lícules es projectaran a les 22 h en versió original subtitulada en espanyol)

  • divendres, 5 de juliol‘Ready player one’ (Steven Spielberg), any 2045. Wade Watts és un adolescent que prefereix el món de realitat virtual OASIS al real.

  • divendres, 12 de juliol: ‘Eva’ (Kike Maíllo). En un futur no gaire llunyà, els éssers humans viuen acompanyats de criatures mecàniques.

  • divendres, 19 de juliol: ‘Gravity’(Alfonso Cuarón). Mentre reparen un satèl·lit fora de la seva nau, dos astronautes tenen un greu accident i queden surant a l’espai.

  • divendres, 26 de juliol: ‘Gattaca’ (Andrew Niccol). En un món perfecte, Gattaca és un centre d’estudis i de recerca espacial per a joves amb un patrimoni genètic impecable.

  • divendres, 2 d’agost: ‘Agora’ (Alejandro Amenábar). Al segle IV, Alexandria, la ciutat més important d’Egipte, s’havia convertit en l’últim baluard de la cultura enfront d’un món en crisi, dominat per la confusió i la violència.

  • divendres, 9 d’agost: ‘Figures ocultes’ (Theodore Melfi). A començaments dels anys 60, tres brillants dones científiques afroamericanes lluiten per ser acceptades dins dels equips d’elit de la NASA, en ple inici de la carrera espacial.