Per Sant Jordi 2019, diversos espais de Barcelona fan portes obertes per obrir-se al públic durant la diada. A continuació, et fem una llista que anirem ampliant amb els espais emblemàtics que se sumen a fer portes obertes el dia 23 d’abril a Barcelona. Quin vols visitar? Te n’expliquem els horaris i els espais.

  • Ajuntament de Barcelona

Portes obertes per Sant Jordi, de 10 a 18 h. Entrada pel carrer de la Ciutat, a la façana gòtica. L’accés és totalment gratuït i es pot visitar la capella del Bon Consell, el Saló de Cròniques, el despatx de l’alcaldessa, el Saló de Cent, el Despatx d’Honor o el Saló de la Ciutat, entre d’altres.

També s’ha programat al pati de l’Ajuntament l’espectacle d’ombres xineses ‘La llegenda de Sant Jordi’, a càrrec del Taller Escola Sant Camil. Es fa cada 30 minuts entre les 11 i les 17.30 h. Al vestíbul hi ha venda de roses solidàries.

  • Generalitat de Catalunya

També hi ha programada jornada de portes obertes durant la Diada de Sant Jordi a la Generalitat. Apunteu: l’horari és de les 11.30 a les 18.30 h i atenció perquè l’accés es fa pel carrer de Sant Sever.

  • Recinte Modernista de Sant Pau

Un altre espai que s’apunta cada any a la jornada de portes obertes per Sant Jordi és el Recinte Modernista de Sant Pau en l’horari de 9.30 a 18.30 h. A les 12 h a la Sala Domènech i Montaner se celebra un recital musical que va acompanyat dels dibuixos que fan joves i adults amb discapacitat. I no us perdeu l’activitat familiar per descobrir les roses i els dracs que el Recinte Modernista amaga entre la seva decoració. Us entreguen un plànol per ajudar-vos a trobar-los!

  • Biblioteca de Catalunya

El dia 23 d’abril, diada de Sant Jordi, la Biblioteca de Catalunya obrirà les portes als ciutadans, entre les 10 i les 19 h.
Hi haurà visites guiades de grups i també visites lliures. S’hi podran veure diverses exposicions i mostres de l’extens patrimoni de la Biblioteca de Catalunya.

  • Ateneu Barcelonès

Visita els diversos espais del Palau Savassona, seu de l’Ateneu Barcelonès: la biblioteca, el jardí, les sales de conversa i més, entre les 11 i les 20 h. A les 18 h es fa un concert (gratuït) al jardí a càrrec de la Federació Catalana de Societats Musicals.

  • Palau Guëll

El Palau Güell obrirà al públic de forma gratuïta per celebrar la diada de Sant Jordi. El període de portes obertes és des de les 10 a les 20 h. Tot i ser d’accés gratuït, cal recollir entrades, a partir de les 10 del matí fins a les 15 h i, a partir d’aquesta hora, fins a les 19 h.