Dissabte, 15 de desembre, torna a Barcelona El Dia Més Curt, la festa dedicada al curtmetratge que se celebra a més de 30 països i, que aquí, a la nostra ciutat, té com a escenari el CCCB. Sis hores ininterrompudes de curts i accés gratuït.

Al certamen trobareu algunes propostes d’aquesta temporada i molts altres curtmetratges que fa anys que no veuen la llum.

Cinc categories
  • Junior Beat: 18 h

El cinema per a joves més destacat del moment, petites grans pel·lícules de la mà d’alguns dels millors festivals especialitzats. Medi ambient, fantasia, drets humans i esport amb films provinents dels festivals de Catalunya (recomanat per a més de 4 anys).

  • Festivals Mix: 19 h

60 minuts per conèixer la programació de cinc festivals de referència del nostre país. Dansa, assaig, animació, ciència-ficció i documental (recomanat per a més de 12 anys).

  • Perles del Quebec: 20 h

Bureau du Québec à Barcelone i el Festival REGARD són els encarregats de recuperar joies. Des de ficcions i animacions vertiginoses que triomfen en festivals fins a la delicadesa de la dansa i el documental (recomanat per a més de 12 anys).

  • Km0 al vídeo musical català dels 2000: 21.30 h

El videoclip català dels primers anys del segle XXI han aconseguit reconeixements internacionals. El festival n’ha fet una selecció dels artistes establerts a Catalunya (per a tots els públics).

  • Bandarra!: 23 h

La sessió més “gamberra”, segons els mateixos organitzadors (recomanat per a més grans de 12 anys).

Consulteu la programació