Grup Koers

L’Ajuntament fa una crida als barcelonins a sumar-se i participar en una activitat física conjunta des dels balcons o altres espais de les seves llars. Es tracta d’una sessió de fitnes simultània convocada per a diumenge, 12 d’abril, a les 12 h. Durarà entre 10 i 15 minuts i tindrà com a base el tema ‘Ballarem’, del grup Koers, inclosa en el primer disc del grup, “That day”, que també veu la llum aquests dies.

Els qui vulguin participar en aquest repte col·lectiu poden assajar abans de diumenge la coreografia específica que s’ha creat per a l’ocasió i que està disponible al canal de YouTube de BCN Esports.

L’acció s’emmarca en la campanya “Barcelona es mou dins de casa”, que promou i ofereix recursos a la ciutadania per mantenir la pràctica de l’esport en el context de confinament. L’Institut Barcelona Esports, en col·laboració amb la xarxa de centres esportius municipals, ofereix diversos entrenaments cada dia per fer exercici domèstic.

Compartir l’experiència

L’organització també anima els participants a compartir i participar en un concurs gravant un vídeo de la seva experiència fent esport a casa. Els enregistraments han de ser de 30 segons com a màxim de durada i s’han de fer arribar al correu electrònic bcnesmoudinsdecasa@gmail.com.

Es premiaran els dos millors vídeos i una selecció dels més destacats que s’hagin rebut es podran veure dins la programació de la propera edició del BCN Sports Film Festival.

Propostes diverses per fer a casa.