Per cinquè any consecutiu, les millors cuines del Born s’han sumat a la festa de la gastronomia Born Street Food, que compta amb els xefs més creatius del barri al pla de Palau. A més, la Confraria de Pescadors dona suport enguany al festival, en què es poden tastar tot tipus de propostes gastronòmiques.

Després del primer dia d’obertura, els organitzadors han confessat que estan molt satisfets per l’afluència de públic. També han explicat a betevé que el fet de no coincidir amb el Sónar els ha afavorit, perquè permet concentrar-hi més el públic.

Born Street Food

Enguany, la fira té com a principal novetat l’exposició fotogràfica a l’aire lliure amb les fotografies guanyadores de la primera edició del Premi Photo Born Gourmet, que va organitzar per primer cop l’associació Barcelona Born Gourmet el mes d’abril passat.

A més, també s’hi podrà escoltar música en directe gràcies a l’actuació de diversos disjòqueis i veure-hi “showcookings” en directe, amb productes frescos. Plats cuinats al moment a la graella que també podran degustar-se.

La millor restauració del barri

L’esdeveniment està organitzat per l’associació Barcelona Born Gourmet, i hi participen experts com Jose Manuel Juárez (Confraria de Pescadors), Santi Hoyos (Bar Ángel), Fran Heras (Llamber i Chigre), Rafa Zafra (Estimar), els germans Iñaki i Mikel López de Viñaspre (Sagardi, Orio, Euskal Etxea); Oriol Rovira (Pork… boig per tu i Sagàsbornla ribn), Joan Bagur (Oaxaca), José Varela (La Puntual) i Dani Rueda (Tapeo).

Born Street Food