Ingredients:
· 125 ml d’oli d’oliva suau
· 80 ml de xarop d’atzavara
· 80 ml de beguda vegetal
· 250g de farina d’espelta
· 45 g de flocs de civada
· 50 g d’ametlla filetejada
· xips de xocolata
· 1 culleradeta de bicarbonat
· sal
Ingredients:
· 125 ml d’oli d’oliva suau
· 80 ml de xarop d’atzavara
· 80 ml de beguda vegetal
· 250g de farina d’espelta
· 45 g de flocs de civada
· 50 g d’ametlla filetejada
· xips de xocolata
· 1 culleradeta de bicarbonat
· sal
el més vist
180 pastissos de formatge venuts al dia: La febre per una porció de Jon Cake omple de cues el carrer
Noves imatges de l’estació de la Sagrera: així serà i així avança la construcció de l’equipament
FGC, sobre les obres de l’L8: “Demanem perdó als veïns, però 20 milions de viatges valen la pena”
Mor Pere Nieto, mestre i activista veïnal del Poblenou
La justícia tomba també l’eix verd del carrer de Rocafort i obliga a desmuntar-lo
el més vist
180 pastissos de formatge venuts al dia: La febre per una porció de Jon Cake omple de cues el carrer
Noves imatges de l’estació de la Sagrera: així serà i així avança la construcció de l’equipament
FGC, sobre les obres de l’L8: “Demanem perdó als veïns, però 20 milions de viatges valen la pena”
Mor Pere Nieto, mestre i activista veïnal del Poblenou
La justícia tomba també l’eix verd del carrer de Rocafort i obliga a desmuntar-lo