En una entrevista a ‘El matí de Barcelona’, de betevé 91.0 m,  Nona Rubio, fundadora d’Hotel tapa tour, ha explicat que entre els cuiners hi ha l’equip de Martin Berasategui o el xef Marc Gascons, tots dos premiats amb alguna estrella Michelin. L’Hotel tapa tour arrencarà aquest dijous i s’allargarà fins al 14 de maig. En aquesta segona edició hi participen 34 hotels de la ciutat que oferiran dues tapes. Una formarà part del concurs per escollir la millor de l’edició. Hi haurà tres categories: tapes de la terra, elaborades amb carns, aus o vegetals; tapes del mar, elaborades amb peixos o mariscs, i tapes del cel, les tapes dolces. Les més votades rebran un premi que serà lliurat per l’organització durant l’acte de cloenda. A més, tots els votants registrats a través de l’app del concurs entraran al sorteig d’un bitllet per a dues persones a qualsevol destinació de Norwegian Airlines als EUA, a escollir entre Los Angeles, San Francisco , Nova York o Miami. Fora de concurs, també s’oferirà una tapa solidària. Els beneficis es destinaran a una entitat o projecte que cada establiment ha triat (hi ha, per exemple, el Casal dels Infants o la Fundació Esclerosi Múltiple). Nona Rubio ha explicat que esperen superar la participació de l’any passat, en què es van servir prop de 4000 tapes.

Recupera aquí tota l’entrevista: