Al ‘Subúrbia’ d’aquesta setmana et presentem el nou single de la Georgia, filla del Neil Barnes dels Leftfield, About Work the Dancefloor, un track incontestable que recorda a la Robyn i demostra el que poden portar al mercat les noves generacions musicals.
A més, pots escoltar el nou single del Tame Impala, Borderline, un segon avenç del que serà el proper llarga durada de l’australià, així com el nou llençament del Mark Ronson amb la Lykke Li, altre dels extraordinaris singles de la Dorian Electra i el nou single de La Prohibida, escrit i produït per l’Àlgora. També et presentem a la suïsa Vendredi Sur Mer i la seva nova composició, Chewing-Gum, el remix dels australians afincats a Berlin Parcels de l’últim single dels francesos L’Imperatrice així com les properes visites a Barcelona dels Confidence Man i els Ladytron.

A la segona part del programa estrenem la versió que han fet els Ten Fé del Waterfalls de les TLC i la publicada fa un parell d’anys del Music Sounds Better With You dels Stardust feta pels Neil Frances. També pots escoltar el single nominat a l’Òscar interpretat pel l’ANHONI o el nou single de l’ex-guitarrista dels llegendaris PULP, Richard Hawley.

Escolteu el programa sencer aquí: