La Women’s March va reunir a la capital catalana prop de 2.000 persones, no només per reivindicar els drets de les dones sinó també el dels immigrants i col·lectius minoritaris, discriminats per les polítiques del president nord-americà. Aquest diumenge se n’ha celebrat l’aniversari a la plaça de la Virreina, on s’han fet concerts musicals i tallers de cartells reivindicatius.

Una de les organitzadores, Cecília Gómez, destaca que el moviment sorgit de la Women’s March engloba diferents objectius: “un món millor, més just, més feminista, i un món on es respecti el planeta“.

Actualment, les impulsores de la marxa a Barcelona continuen treballant per crear llaços entre diferents grups locals que lluiten per erradicar les polítiques discriminatòries. Entre als assistents a la festa, hi havia representants de plataformes com Unitat contra el Feixisme i el Racisme, Ca La Dona o Generem!. La majoria han anunciat que donaran suport a la iniciativa de realitzar una vaga general de dones el pròxim 8 de març.