Són 14.000 metres quadrats de terreny municipal a tocar de la ronda de Dalt i davant de l’hospital de la Vall d’Hebron. Ara hi ha un aparcament i l’heliport del centre sanitari. Són usos provisionals. L’Ajuntament i l’hospital treballen per ubicar-hi les consultes externes i altres serveis. L’associació de veïns del barri vol participar en la configuració de l’espai. Per això ha presentat una proposta perquè es converteixi en un campus de la salut que ofereixi, a més, serveis complementaris per a l’hospital. JOAQUIM CAMA, AV Parc de la Vall d’Hebron “Atendre necessitats que encara no estan satisfetes de l’Hospital Vall d’Hebron. Segon, fer divulgació i el tercer punt relacionar salut amb esport.” Per exemple consideren que hi hauria d’haver hotels i apartaments per als familiars dels pacients de llarga durada. També un centre de convencions, amb un auditori o una àrea destinada a la pràctica esportiva i la salut. “Volem participar, que no se’ns vingui, com sempre es ve, us informem que hem decidit... No, no, veniu perquè amb nosaltres participareu en l’ús definitiu que se li ha de donar a la Llotja.” Ja han presentat la seva proposta a l’Ajuntament i a l’hospital de la Vall d’Hebron i estan en espera de rebre una resposta.

L’Associació de Veïns del Parc de la Vall d’Hebron presenta un projecte per convertir un terreny municipal de 14.000 metres quadrats, a tocar de la ronda de Dalt, en un espai de difusió de la salut i l’esport amb serveis relacionats amb l’Hospital Vall d’Hebron, situat just al davant. D’aquesta manera, reclamen participar en la configuració definitiva de l’espai, conegut com la Llosa de la Vall d’Hebron.

Des d’un centre de convencions a allotjaments per a familiars de pacients de llarga durada o instal·lacions destinades a la difusió de l’esport i la salut. Aquestes són algunes propostes que l’Associació de Veïns del Parc de la Vall d’Hebron ha fet arribar a l’Ajuntament per als usos definitius dels terrenys de la Llosa; des de l’associació volen que esdevingui un campus de la salut, i ara estan a l’espera de rebre una resposta.

Des de l’associació han presentat un projecte per reivindicar el seu dret a participar en la configuració d’aquest solar municipal de 14.000 metres quadrats que actualment acull un aparcament i l’heliport de l’hospital de la Vall d’Hebron, de forma provisional. El centre sanitari i l’Ajuntament treballen per ubicar-hi les consultes externes de l’hospital, que serien el primer equipament s’hi construiria.