El Centre Social de Sants ha denunciat la retirada il·legal d’una teulada d’amiant a la finca del carrer de Béjar, 6, al barri d’Hostafrancs. Segons ha explicat el veïnat a betevé, es tracta d’una casa abandonada que està pendent d’enderrocar-se. Una veïna de l’edifici del davant ha pogut veure aquest matí com un treballador, sense equip de protecció, retirava les plaques d’amiant de la teulada de l’edifici i ho feia sense les mesures de seguretat necessàries per evitar inhalar fibres d’aquest material, altament cancerigen.

Un cop acabada la retirada, els materials han quedat emmagatzemats, sense cap mena de protecció, a la mateixa teulada de l’edifici, on, segons els veïns, es poden veure teules trencades.

Denunciat a la Guàrdia Urbana

Els veïns que han denunciat la situació asseguren que ja ho han posat en coneixement de la Guàrdia Urbana perquè faci l’advertència pertinent a Inspecció de Treball. Fonts de la Guàrdia Urbana han explicat a betevé, però, que les trucades que han rebut són per molèsties derivades de les obres i que no els consta cap denúncia per amiant.