La presidenta de l’Unicef Comitè Catalunya, Anna Folch, ha explicat en una entrevista a betevé 91.0 fm que ens els 70 anys d’història de l’organització s’han aconseguit bons objectius. Ha remarcat que tenen projectes a 190 països, que han salvat la vida a 48 milions d’infants menors de cinc anys i també ha dit que estan a punt d’erradicar la poliomielitis.

Per fer-ho, Folch ha remarcat que necessiten finançament. Ha explicat que en gran part és privat perquè prové de socis i aliats internacionals. En aquest sentit ha agraït les aportacions dels socis i ha dit que necessiten més finançament per tirar endavant els seus projectes. Folch diu que el punt fort d’Unicef és que té presència constant a diferents estats, per tant, quan es produeix una catàstrofe són els primers a actuar perquè ja hi són.

Folch també ha dit que la nova campanya a les xarxes “#cierraUnicef” vol reivindicar tota la feina feta fins ara en diferents projectes com el subministrament d’aigua potable o el rescat de nens soldats.

Aquí podeu veure la campanya d’Unicef.