Els bombers han rebut l'avís de foc minuts abans de dos quarts de quatre de la tarda. Les flames s'han originat en aquest pis, suposadament per un curtcircuit en una estufa elèctrica i ràpidament s'han propagat al pis superior. A causa de l'incendi, una dona de 95 anys que vivia en aquest pis, en el segon segona, ha patit cremades de gravetat a la cara i està ingressada a l'Hospital Vall d'Hebron. La resta de veïns, que han resultat il·lesos, han estat desallotjats ràpidament per alguns agents de la Guàrdia Civil, que tenen la caserna just al davant de la finca sinistrada. D'altres, han sortit al carrer en sentir una sèrie d'explosions. MILADY ANTONIA FERRERAS, veïna de l'edifici afectat "Hemos oído que ha petado algo, hemos mirado, no he visto nada y salí corriendo. Yo he salido descalza, una vecina me ha dejado unas chanclas, salí en pijama, con mi hija, nos íbamos a duchar." SANTA BATISTA, veïna de l'edifici afectat "Oímos algo que cayó, pensamos que era una ventana, salimos a ver lo que era y era una explosión." La intensitat de les flames hauria provocat danys en el conducte del gas i per això els veïns han sentit les explosions. Els bombers han tardat prop d'una hora a controlar la fuita definitivament. ANTONIO CABEZA, cap de Guàrdia dels Bombers de Barcelona "Estava sortint gas dins l'escala de veïns, no podíem tallar la vàlvula de pas des del carrer, hem hagut d'obrir ràpidament una rasa, i tancar-la amb d'altres mitjans". A les cinc de la tarda, els veïns han pogut entrar a casa seva per recollir alguns efectes personals, ja que hauran de passar la nit en un hotel que els facilitarà serveis socials. Tot i que l'estructura de l'edifici no ha patit danys importants, de moment, la finca està inhabitable ja que no té ni llum ni gas.

L’avís s’ha rebut a les 15.29, i fins a set dotacions dels bombers de Barcelona s’han desplaçat a la zona per sufocar l’incendi. El foc ha començat al segon primera, i ha provocat molt de fum a l’escala. També s’han vist afectats el segon segona i el tercer primera. La dona ferida, una àvia de 95 anys ha estat ingressada amb cremades de diversa consideració al Vall d’Hebron.

Tots els veïns de l’immoble afectat han estat desallotjats i han quedat a l’espera de tornar a ser reallotjats. Els bombers han revisat l’edifici per comprovar que l’estructura no hagi quedat afectada. La finca està situada just davant de la comandància central de la Guàrdia Civil a Barcelona.