Després de tirar la porta de l’immoble a terra, els agents només hi han trobat l’arma automàtica curta amb la qual s’hauria  comès el tret. En no trobar-hi el suposat autor, han activat un dispositiu de recerca als voltants. Encara no han trobat la bala i no descarten cap hipòtesi. Això obre la porta a dubtar de la informació facilitada per la víctima: ha dit que el seu company de pis l’havia disparat a la cama perquè “s’havia tornat boig”. Cap testimoni ho ha pogut confirmar.

Els fets s’han produït al número 336 de l’avinguda Diagonal. El Servei d’Emergències Mèdiques ha rebut una alerta a les 11.40 h del matí i s’hi ha traslladat una ambulància. També hi han acudit diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, que han acordonat la zona i han tallat el trànsit de la Diagonal, entre els carrers de Sicília i Nàpols.

Al lloc dels fets també s’hi han traslladat al llocs dels fets els Grups Especials d’Intervenció. De moment, es desconeixen les causes del tiroteig però, segons les primeres informacions, la víctima i el presumpte agressor podrien ser companys de pis.

L’home ferit de bala segueix hospitalitzat

Els serveis mèdics han atès i estabilitzat la víctima del tiroteig al mateix lloc dels fets. Tot seguit, han ingressat l’home a l’hospital de Sant Pau per ferida de bala a la cama. Segons un portaveu del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), es manté estable i conscient.