Segons Schweppes, veient les condicions meteorològiques que van acompanyar el Trofeu Comte de Godó, van comprar jaquetes, caçadores i mitges per a les hostesses de pista i, a més, se’ls va habilitar un espai cobert on es podien resguardar entre partit i partit. En un comunicat, l’empresa afegeix que cap de les persones contractades no els va informar que estigués malalta ni van rebre cap queixa formal.

També ha donat explicacions l’agència que va contractar les hostesses, Venue Image Driver. L’agència remarca que tant en el procés de selecció com en el càsting es va informar les candidates de les condicions de la feina i de l’uniforme que haurien de portar. En un comunicat, afegeixen que estaven “encantades amb el vestit de tenista”. Tal com ha expressat Schweppes, asseguren que en el primer dia a les instal·lacions del Club de Tennis Barcelona els van recomanar que portessin roba tèrmica i que, ja amb el torneig en marxa, es van aconseguir jaquetes. L’agència conclou que en tot moment van donar beguda i menjar calent a les hostesses a l’entrada i sortida de la pista.

Des de l’organització del Trofeu Comte de Godó aclareixen que s’encarreguen del vestuari dels aplegapilotes, jutges i personal del torneig però que “cada marca s’ocupa de vestir el seu personal”.

La jove que va denunciar les condicions amb què havia treballat durant la competició va explicar al programa ‘bàsics’ que l’havien trucada per dir-li que no la tornarien a contractar com a hostessa.

Raquel Muñoz s’hi ha tornat a referir aquest dimecres en una entrevista a ‘La tarda de Barcelona‘, de betevé 91.0 fm, en què ha assegurat que les explicacions de Schweppes i de l’agència són falses i també ha aprofitat per fer una crida als tennistes perquè facin algun gest que ajudi a acabar amb aquests “comportaments sexistes” en el món de l’esport.

Escolteu-ho aquí: