Segons la jove, hostesses que treballaven per a altres empreses presents al Godó sí que van aconseguir un canvi de vestuari, més adequat al clima advers amb què es va disputar la majoria de la competició. En el seu cas, però, primer “vam haver de lluitar per unes mitges” i després “l’únic que vam aconseguir va ser una jaqueta negra, però al client final no li agradava gens”. “Si et queixaves, et deien ‘si continues amb aquesta actitud, farem una renovació total de l’equip'”, ha explicat Muñoz, que ha afegit: “El que hem passat ha estat terrible, denigrant”, fins al punt que va començar a plorar al mig d’un partit quan ja feia dues hores i mitja que suportava el fred.

La noia assegura que l’agència per a la qual ha treballat ja li ha fet saber que “no em tornaran a contractar en aquest món”. No obstant, ella també diu que no tornarà a fer d’hostessa, “almenys en unes condicions que vagin en contra de la meva dignitat i de la meva salut”. Ara espera que “a partir d’ara les noies no callin, que no tinguin por i no acceptin qualsevol tipus de condicions laborals”. Confia que el primer pas sigui un canvi de vestuari a l’Open de Madrid, que es disputa a partir del dia 5, i en què està previst que treballi la mateixa agència amb el mateix vestuari.

Pots veure l’entrevista completa aquí.

Al gener del 2018 Inspecció de Treball imposa una multa de 25.000 euros a Schweppes i una altra pel mateix importa  a l’agència d’hostesses per assetjament discriminatori. Treball també requereix al Reial Club de Tenis de Barcelona-1899 que garanteixi que les empreses que contracta per al torneig compleixen en matèria de prevenció de riscos laborals