Guàrdia Urbana rescata gos maltractat

La Guàrdia Urbana ha rescatat un gos que patia maltractaments per part del seu propietari. Els fets es van produir aquest dijous al Raval, a Ciutat Vella. Una parella d’agents que patrullava per la zona va rebre l’avís de diversos ciutadans que un home estava agredint el seu gos. L’home ha estat denunciat i l’animal ha estat entregat a una entitat protectora d’animals perquè en tingui cura.

L’animal estava tremolant i intentava allunyar-se’n

Quan la policia va arribar al lloc dels fets va identificar l’home, que va afirmar ser el propietari del gos. L’animal estava tremolant i intentava allunyar-se de l’amo. Segons els agents, l’individu va mostrar una actitud bel·ligerant i els va insultar, i per això el van denunciar, per falta de respecte a l’autoritat.

L’home va tirar amb força de la corretja de l’animal, el va colpejar al llom i li clavava els dits mentre li cridava perquè s’assegués. En aquest moment, els agents li van demanar que s’allunyés del gos i l’home va llançar la corretja amb força i va colpejar el cap del gos amb ella.

Després d’escoltar diferents testimonis de veïns, que van afirmar que no és la primera vegada que veien l’home amb aquesta actitud cap a l’animal, els agents van rescatar el gos. L’home està investigat per un delicte de maltractament animal.