reobre trànsit esvoranc petit manuel girona

Una setmana després de l‘impressionant fuita d’aigua a l’avinguda de Pedralbes s’ha reparat ja un dels dos grans esvorancs que es va obrir per la força i el pes de l’aiguat. Es tracta del tram afectat a l’altura del passeig de Manuel Girona, on els operaris han hagut de fer-hi actuacions i cobrir un esvoranc més petit que el de l’avinguda de Pedralbes, però que igualment havia afectat al trànsit. Des de dimecres a la tarda, els vehicles hi poden circular amb normalitat.

El veïnat reclama més neteja

Els veïns, però, es queixen que la calçada i algunes voreres continuen brutes, malgrat que el carrer es va netejar amb una camió cisterna. I és que la riuada arran de la fuita d’aigua va cobrir de fang i brossa els dos carrers afectats. De fet, fins i tot hi van haver danys a senyalitzacions i va caure un arbre sobre una de les motos estacionades.

Continuen les obres a l’esvoranc gran

Mentrestant, els operaris continuen treballant a la zona de l’esvoranc més gran, a la confluència entre el passeig de Manuel Girona i l’avinguda de Pedralbes. Allà, s’hi hagut de reparar la canonada afectada i hi ha previst pavimentar de nou tota la cruïlla. Ara per ara s’està retirant el paviment actual de cara a preparar el terreny.

Encara es trigarà, doncs, a recuperar la normalitat al trànsit. Tanmateix, des de fa alguns dies s’ha habilitat un carril que sorteja l’esvoranc i permet els vehicles baixar des del passeig de Manuel Girona en direcció avinguda Diagonal. Encara està restringida, però, la circulació en sentit de pujada des de la Diagonal.

Obres a la zona de l’esvoranc gran produït per la fuita d’aigua