XAVIER AGUDO, responsable CCOO escoles municipals "Les finances estan prou sanejades com perquè no s'hagin d'aplicar retallades salariasl addicionals, defet, som els únics funcionaris municipals que tindrem aquest retall del 5%." ALBERT DURAN, secretari UGT de les escoles municipals "Estem en el Consorci d'Educació però no som Generalitat, no som funcionaris docents de la Generalitat, som treballadors docents de l'Ajuntament i sembla que no es vulgui, tenim el sentiment de que ningú ens vol, nosaltres volem estimar al nostre jefe perquè treballant junts a veure si fem coses importants per la ciutat de Barcelona."

En la protesta els assistents han escenificat, amb una ciutat imaginaria de cartró, com “treuen fum” els centres educatius de Barcelona. També han dedicat una cançó al govern municipal crítica amb les mesures d’austeritat que se’ls està aplicant i que, a més denuncien, que són els únics treballadors muncipals que les pateixen.

A la concentració s’han sumat el regidor d’ICV-EUiA, Ricard Gomà, i el líder de l’oposició al consistori, el socialista Jordi Martí. Posteriorment, també s’hi ha afegit el líder d’Unitat per Barcelona, Jordi Portabella.