persecució mossos

Aquest dilluns s’ha viscut una persecució a Barcelona de pel·lícula. Una patrulla dels Mossos d’Esquadra ha intentat aturar un vehicle considerat d'”interès policial” i el conductor ha desobeït l’ordre i ha intentat fugir. Els Mossos, que anaven de paisà, s’han acostat al vehicle per advertir-lo que estava sent víctima d’un intent de robatori pel mètode de la roda punxada i en adreçar-se al conductor, ha fugit a gran velocitat.

Ha estat aleshores quan nombrosos efectius policials dels Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona han iniciat una persecució per diferents carrers del centre de Barcelona per aturar el vehicle per conducció temerària.

Carrers com Aragó, la Gran Via o Marina han estat escenari d’aquesta persecució a Barcelona. Els fets han passat pocs minuts després de les 14 h i molts barcelonins han estat testimonis d’aquesta escena.

El conductor fuig de la persecució

Malgrat els intents de la policia per aturar el cotxe, el conductor sospitós ha aconseguit fugir, segons han confirmat fonts policials a betevé. Ha marxat en sentit Besòs i a hores d’ara encara el busquen per detenir-lo i per conèixer els motius de la fugida.