Fa 24 hores que operaris de l’Ajuntament i la Guàrdia Urbana fan patrulles per reestablir el funcionament de l’enllumenat públic. Reparen els llums que no funcionen, o bé aquells que estan encesos durant el dia. Segons l’Ajuntament aquestes anomalies en el serveis s’han produït a causa de la vaga indefinida dels treballadors de la concessionària de l’enllumenat de la ciutat.

Al llarg d’aquesta tarda de dijous no ha funcionat l’enllumenat en algunes zones de Nou Barris, també s’han vist carrers foscos a Sant Andreu, com per exemple els carrers d’Ignasi Iglesias, Ramon Batlle i Doctor Santponç.

Vaga indefinida dels operaris de l’enllumenat públic

Des de dilluns hi ha tres districtes on hi hagut més apagades del que és habitual perquè hi ha una empresa de l’enllumenat públic que fa una vaga indefinida.  Els districtes més afectats són Sant Martí, a Nou Barris i a Sant Andreu. Els veïns afectats han fet 570 trucades per avaries a l’enllumenat del carrer en només dos dies.

La plaça de les Glòries continua a les fosques

Un dels punts més concorreguts on fa cinc dies que no s’encenen els fanals és la plaça de les Glòries. L’equip tècnic que s’ha desplaçat fins aquest punt ha comprovat que en aquest cas no es tracta de cap sabotatge, sinó d’un problema de la companyia elèctrica.