Avui han començat les obres de pavimentació del carrer del General Mendoza (la Vall d’Hebron) i demà s’iniciaran a la cruïlla dels carrers d’Hurtado i Marmellà (el Putxet), que s’allargaran fins dilluns. La setmana que ve es durà a terme també la pavimentació de la cruïlla del carrer de Balmes amb la travessera de Gràcia, així com també la meitat sud de la rotonda de l’Arc de Triomf.

Aquestes obres comportaran desviacions en el recorregut de diverses línies d’autobusos, que hauran de fer rutes alternatives. Les línies afectades puntualment seran la 19, 27, 32, H-16, 39, 40, 42, 50, 51, B-25 i B-20.

Pel que fa a les obres de millora de la xarxa d’aigua potable no afectaran al trànsit en cap sentit. Els punts en obres per a la millora de la xarxa d’aigua potable seran dissabte i diumenge al carrer de la Marina, entre Sant Antoni Maria Claret i la travessera de Gràcia, així com també al carrer de Lepant entre els mateixos carrers. Per últim, també es fan obres a l’avinguda de Vallcarca per sota del carrer d’Agramunt.

Durant els tres dies que dura el cap de setmana llarg també hi haurà obres a l’avinguda del Paral·lel en el marc de reurbanització de la zona.

Per últim, diumenge hi haurà afectacions en sentit Llobregat al passeig de Colom per la retirada d’una grua. Els cotxes seran desviats per la calçada d’autobusos.