El mes de març el consistori va anunciar que les obres d’arranjament d’aquesta estació eren imminents, però encara no han començat. Tot i això l’Ajuntament desmenteix que hi hagi cap retard i assegura que els treballs començaran durant el mes de setembre, un cop acabi la temporada alta.

Els usuaris de l’estació d’autobusos de Sants fa temps que reclamen una millora de les instal·lacions. És un espai a l’aire lliure i els viatgers no tenen un lloc especialment habilitat per esperar asseguts l’arribada dels autobusos. A més, només disposen de tres lavabos portàtils. Per posar fi a aquesta situació, durant el mes de març l’Ajuntament va anunciar que la reforma de l’espai era imminent. No obstant això, encara no han començat, tot i que el consistori nega que hi hagi cap incompliment del calendari.
Les obres serviran per substituir els tres mòduls prefabricats actuals per un nou espai climatitzat de 400 metres quadrats. Disposarà de sala d’espera, màquines de begudes, taquilles de venda de bitllets i lavabos.
Aquesta actuació de millora es va acordar entre la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Adif i la societat concessionària del servei d’autobusos de llarg recorregut. El 15 de setembre del 2016, Adif va atorgar a l’Ajuntament la concessió administrativa per ocupar el domini públic ferroviari amb caràcter gratuït i durant 75 anys. El consistori va acceptar aquest atorgament el 2 de febrer.