abusos sexuals Escola Sadako

El professor de l’Escola Sadako, al barri dels Penitents, que va ser denunciat per primer cop el mes passat per agressions sexuals a menors comeses fora del centre, acumula ara 10 denúncies per aquest mateix delicte, segons ha avançat TV3 i han confirmat els Mossos d’Esquadra a betevé. A les ja interposades per alguns familiars seus, se n’hi sumen ara d’exalumnes de la Sadako i de l’antiga Escola Arrel, a la Font d’en Fargues.

En aquest últim centre, el docent, de 63 anys, va exercir de monitor de menjador fa més de quatre dècades, entre el 1981 i el 1983. Una de les víctimes del presumpte agressor, aleshores menor de 10 anys, va fer pública, en destapar-se el cas fa un mes, la seva experiència traumàtica a través del seu compte a X.

Apartat en saber-se els fets

La direcció de l’Escola Sadako va apartar de la feina el suposat abusador des del moment en què va tenir coneixement dels fets. El docent va exercir de tutor a quart de primària durant anys, tot i que actualment feia de suport a diferents cursos. La direcció de l’escola assegura que no tornarà al centre.