Els vestíbul de la Línia 1 d’Arc de Triomf llueix un mural de 20 metres que visibilitza la feina de les persones amb discapacitat, alhora que reivindica la igualtat d’oportunitats en el món laboral. Es tracta d’una obra col·lectiva feta per una cinquantena de persones amb discapacitat i treballadors voluntaris de TMB.

Les persones amb discapacitat han il·lustrat amb pintura les professions a les quals es dediquen, les tasques que realitzen i que sovint queden invisibilitzades, així com les oportunitats a les quals els agradarien accedir.

“Hola, soc aquí”

El mural s’ha fet en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre. L’acció compta amb la col·laboració de TMB, juntament amb el col·lectiu artístic Boa Mistura i forma part de la campanya de sensibilització de la Fundació Eurofirms.

Les imatges il·lustren amb paraules i objectes les professions a les quals es dediquen les persones amb discapacitat vinculades a la fundació. El mural s’ha completat amb el lema “Hola, soc aquí“. Una frase que s’ha pintant en blanc damunt l’obra per donar més visibilitat a un dels col·lectiu que continua experimentant “una gran bretxa en l’accés a llocs de feina a causa dels prejudicis que hi ha al voltant de les seves capacitats i talent”.