L’actriu i cantant catalana Núria Feliu va esdevenir una artista de renom sense perdre les seves arrels amb Sants, el barri on va néixer i que sempre ha portat per bandera. Aquest divendres la seva mort als 80 anys ha estat un cop per tots els que la coneixien.

“Ha estat com la pèrdua d’algú molt proper, que no és que fos família, però formava part de tots nosaltres d’alguna manera”, explica l’Andreu Rami, veí i comunicador. L’Agus Giralt, de la Lleialtat Santsenca, també en destaca la seva implicació en la vida social del barri. Explica que, tot i que aquesta era una vessant menys coneguda de l’artista, Feliu va estar molt implicada en causes socials.

Altres veïns també en destaquen la seva proximitat amb el veïnat: “Ha sabut molt greu perquè era una persona molt estimada i propera”, diu la Núria Gurina, que també diu que “s’involucrava en la vida del barri i les persones”. La Núria Piñol, castellera de Sants, explica que, per exemple, per festa major “te la podies trobar pels carrers i parlar amb ella”. De fet la seva imatge era una de les candidates enguany al cartell de festes de Sants.

Núria Feliu candidata cartell Festa Major Sants 2022