sensesostre mort sagrada familia

Una persona sense llar ha mort aquest dijous al carrer de Cartagena, al barri de la Sagrada Família. Segons ha avançat ‘Crónica Global’ i ha pogut confirmar betevé, l’home ha estat trobat a en un accés lateral de l’edifici del Centre Esportiu Municipal Sagrada Família, a l’alçada del carrer de Mallorca. Segons fonts policials, no té indicis de criminalitat i els Mossos tracten el cas com una mort natural.

El digital explica que ha estat un vianant el que ha donat l’alerta aquest dijous abans de les 10 del matí. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat els Mossos d’Esquadra, la comitiva judicial i els serveis funeraris. L’home està pendent d’identificar. Les causes de la mort les determinarà el forense una vegada s’hagi realitzat l’autòpsia.

Alguns veïns expliquen que des de fa unes quantes setmanes l’home dormia en un petit espai cobert que hi ha al lateral de l’edifici del poliesportiu, on hi ha un accés. Tot i que encara no s’han donat a conèixer les causes de la mort, un veí que de vegades li portava menjar ha explicat a betevé que feia uns dies li va dir que no es trobava bé.

L’operació Fred estava desactivada

La mort del sensesostre s’ha produït quan ja fa uns dies que es va desactivar l’operació Fred en fase d’alerta. L’Ajuntament havia activat aquest dispositiu feia uns dies per la davallada de les temperatures. Mentre està activada l’operació Fred es posa en marxa un dispositiu als carrers de Barcelona que consisteix a contactar amb les persones que dormen al ras per convidar-les a refugirar-se als equipaments municipals que s’habiliten per aquest motiu.