pacificació carrer gran de sant andreu

Un home ha mort aquest dimecres a la tarda mentre reparava un aparell d’aire condicionat en un edifici del carrer Gran de Sant Andreu. L’operari ha caigut des d’un setè pis pel celobert de l’immoble. Els Mossos d’Esquadra n’han rebut l’avís poc abans de les 17.30 h i investiguen què ha passat.

La víctima tenia 28 anys. Cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra, una de Bombers i una del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat fins a l’immoble afectat. Tot i la ràpida actuació dels serveis d’emergències, no se li ha pogut salvar la vida.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Andreu ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament d’Empresa i Treball.

Segon accident laboral en una setmana

És el segon accident d’aquestes característiques que es produeix a Barcelona en menys d’una setmana. Divendres passat, un operari va caure d’un setè pis mentre treballava en un immoble situat al passeig de Gràcia a l’encreuament amb el carrer de Bonavista. En aquell cas la víctima va ser traslladada pel SEM en estat greu a l’Hospital Clínic.