(ACN) Un centenar de persones han fet un minut de silenci pel treballador que va morir dilluns, 20 de febrer, durant el muntatge del Mobile World Congress (MWC). Alhora que dins del recinte s’enllesteixen els darrers detalls per a l’esdeveniment, familiars i companys de la víctima s’han aplegat davant l’entrada de la porta 4 de la Fira de Barcelona a les dues de la tarda.

Accident durant la descàrrega d’un camió

L’accident va passar dilluns a primera hora del matí durant la descàrrega de material pesant d’un camió per “causes que s’estan investigant”, segons la Fira. El treballador, que treballava per a una empresa especialitzada en càrrega i descàrrega, va ser portat en estat crític a l’Hospital de Bellvitge, on va morir hores després.

El sindicat Tecnicat denuncia precarietat

El sindicat del personal tècnic de l’espectacle, Tecnicat, que va fer un crida a la concentració, lamentava al cartell de la convocatòria que el MWC és “molt poderós i els mitjans de comunicació han fet que la notícia no arribi a la ciutadania”. També han denunciat la precarietat en el sector. Per tot plegat, reclamaven unitat i regular millor la protecció als treballadors.