50 veïns de la Mina s’han concentrat a les portes del casal cívic del barri com a rebuig a l’assassinat masclista d’una dona de 30 anys. Els concentrats han encès espelmes en memòria de la víctima i han llegit un manifest. Algunes de les persones coneixien la noia i el presumpte assassí, la seva parella (de 34 anys). La segona tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete, també ha mostrat el seu suport a la família de la víctima.

Cañete ha encapçalat la concentració a la Mina per condemnar l’assassinat masclista d’aquest dilluns. Presumptament, un home de 34 anys va assassinar la seva parella, de 30 anys, el vespre de Nadal. Segons les darreres informacions fetes públiques pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la dona va presentar dues denúncies en l’últim any i mig, però va decidir no donar-los continuïtat.

Alguns veïns que han participat en la concentració de rebuig a l’assassinat han explicat a betevé que, aquest dimarts a la tarda, els Mossos d’Esquadra han dut el presumpte agressor al pis que compartia amb la víctima per escorcollar-lo.