Els Mossos d’Esquadra han detingut la matinada d’aquest dimarts un home de 34 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor de l’homicidi violent d’una dona, la seva parella, aquest dilluns al vespre a Sant Adrià de Besòs. Els agents van trobar el cos de la dona sense vida en una zona de la Mina, prop de les vies del tren.

La víctima, de 30 anys, havia denunciat l’agressor per maltractament en dues ocasions les últimes sis setmanes, però segons el TSJC, no va voler tirar endavant cap de les denúncies i per això la fiscalia no va demanar cap mesura cautelar.

Els Mossos d’Esquadra van rebre un avís al voltant de les nou del vespre d’aquest dilluns que, possiblement, un home havia mort la seva dona de forma violenta a Sant Adrià de Besòs, a la zona de la Mina. Els agents van trobar el cos mig enterrat prop de les vies del tren. L’agressor, de 34 anys, està acusat d’un presumpte delicte d’homicidi. El cos policial ja s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies exactes de la mort.

Amb aquest homicidi són nou les dones mortes a mans d’homes a tot Catalunya. La darrera a Barcelona va ser fa poc més de 15 dies, al barri del Raval.