La matinada del passat 18 de febrer, un veí de l’Esquerra de l’Eixample va avisar els Mossos d’Esquadra perquè havia sorprès un home quan intentava accedir al seu domicili per la terrassa i que, en ser descobert, va saltar des de la seva terrassa fins al terrat del veí.

Els agents van muntar un dispositiu per trobar el lladre i el van enxampar dins d’un portal arrossegant una maleta i una televisió de grans dimensions. La descripció facilitada pels testimonis corresponia amb ell i, a més, la roba que duia estava tacada per una pols blanca que semblava guix.

El jove va explicar als agents que marxava del pis de la seva mare, amb qui s’havia enfadat, i s’emportava les seves coses, tot i que la bossa que duia anava carregada amb tres ordinadors portàtils i tres telèfons mòbils. Quan els agents van acompanyar-lo fins al pis de la mare per comprovar el que deia, ell va dubtar i es va aturar en diversos pisos on no entrava la clau, fins arribar a un que es trobava obert i tot regirat, amb clars signes d’haver estat robat.

Els agents van detenir el jove per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa i per un altre delicte de robatori amb força consumat. Dijous passat va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs, tot i que va entrar a presó per altres causes pendents.