Periodistes de tots els mitjans esperaven a primera hora del matí l'arribada de Fèlix Millet a l'Audiència, una imatge que avui no s'ha produït. Els que, en canvi, sí que hi han entrat han estat la resta d'imputats. I un cop a dins s'han assabentat que Millet no podria declarar perquè es troba ingressat a l'hospital. Els seus advocats han explicat a la sala que Millet s'ha trencat el fèmur aquesta matinada, en una caiguda a casa seva. Per comprovar-ne l'estat, un metge forense s'ha desplaçat fins a Granollers i ha certificat que l'hauran d'operar demà. Li esperen, segons ha dit, un mínim de quatre dies d'ingrés hospitalari i, després, un postoperatori en què podrà caminar, però poc. Partint d'aquest diagnòstic, la jutgessa ha decidit posposar el judici fins al 10 de març. "Como el tema no es mental, que es una cuestión física, a ver como va evolucionando el tema pero si tiene que venir en ambulancia y silla de ruedas, vendrá en ambulancia y silla de ruedas." La represa de les sessions, però, dependrà de l'evolució de Millet. JORDI PINA, advocat de Jordi Montull "Si el senyor Millet no està en condicions... pensem que això és un judici penal , no és qualsevol cosa. Li demanen 10 anys de presó i ha d'estar en condicions de poder venir aquí a fer un judici amb plenes garanties." Si finalment no es pot fer el judici el dia 10, l'advocat de l'exregidor d'Urbanisme de l'Ajuntament, Ramon Garcia-Bragado ja ha avançat que demanarà que es faci en dues parts i que la causa contra l'exregidor tiri endavant. FRANCESC JUFRESA, advocat de Ramon Garcia-Bragado "Desde la perspectiva de una persona que considero que está acusada sin fundamento, pues claro, quiero que se haga el juicio rápido, no se puede estar cinco años sometido a una imputación." Aquesta és la segona vegada que es posposa el judici, que inicialment s'havia de fer el mes de setembre. En l'entrada de Millet al Palau de Justícia, ahir, l'expresident de la institució ja es va entrebancar a l'escala d'accés.

La jutgessa havia posposat l’interrogatori a Millet per fer-lo coincidir amb el de Jordi Montull, imputat com ell dels delictes de tràfic d’influències, apropiació indeguda, falsificació de document oficial i prevaricació. Ara ho ha hagut de tornar a fer, a contracor, per l’accident que ha tingut el principal acusat.

El metge forense s’ha desplaçat al centre sanitari per avaluar l’abast de la lesió i, per telèfon, ha informat la magistrada que Millet serà intervingut demà i que requerirà quatre dies d’ingrés hospitalari. Durant el postoperatori podrà caminar, però poc. Ahir, de fet, ja se’l va veure que ranquejava quan va pujar les escales del Palau de Justícia.

El tribunal que el jutja va preferir que tant Millet com Montull responguessin a les preguntes de les diferents parts en un mateix matí, i així Montull no disposés de més temps per preparar-se-les. Les qüestions prèvies van monopolitzar la primera sessió de la vista oral, en què a part dels dos exresponsables del Palau de la Música s’asseu al banc dels acusats l’antiga cúpula d’Urbanisme de l’Ajuntament per haver donat els permisos per construir un hotel al costat de la institució, i haver-los tramitat, que implica haver comès presumptament irregularitats.