A finals de 2013 va haver alguna fredorada destacable, però des de gener les temperatures han estat més aviat suaus i les pluges minses. De fet, l’hivern meteorològic es pot dir que ja s’ha acabat perquè els mapes del temps no anuncien cap irrupció d’aire fred important a casa nostra. De tota manera, el pas d’alguns fronts ens deixaran alguns núvols i pluges durant aquesta setmana.

Dijous Gras es preveu que es mantingui l’ambient agradable d’aquests darrers dies, amb temperatures màximes de 15ºC i mínimes de 8ºC, juntament amb un ambient força assolellat i alguna núvols poc importants durant la tarda. Aquesta previsió facilitarà que puguem seguir la tradició de menjar botifarra d’ou i coca de llardons a l’aire lliure.

Divendres al matí algunes escoles tenen prevista l’arribada del Carnestoltes. Els actes programats es podran fer acompanyats d’un ambient tranquil meteorològicament parlant, encara que durant la tarda arribaran alguns núvols i bufarà una mica de vent. De pluges només se’n preveuen del Besòs cap al nord. Les temperatures es mouran entre els 14ºC de màxima i 8ºC de mínima.

Dissabte és el dia més insegur de la setmana, perquè a partir de migdia hi haurà suficient inestabilitat atmosfèrica perquè es formin ruixats i tempestes disperses, sobretot al nord i est del país. Les temperatures estaran entorn dels 14ºC i els 7ºC, amb la qual cosa les disfresses més confortables seran les que protegeixin de la pluja i abriguin una mica.

Diumenge tornarà a sortir el sol i les temperatures es mantindran sense gaires canvis. Dilluns de Sant Medir, la festa dolça de Gràcia, s’apunta assolellat i amb temperatures suaus.