Com a mesura de seguretat després de l’atemptat a la Rambla, els Mossos han accentuat els controls a vehicles i vianants amb motiu del partit d’aquest diumenge al Camp Nou. Als controls d’accés, la policia ha revisat les motxilles i no s’hi podia entrar amb bosses grosses.

El Barça ha jugat el seu primer partit de Lliga contra el Betis envoltat de fortes mesures de seguretat. Després de l’atemptat de dijous els cossos de seguretat han decidit fer controls exhaustius a tots els vehicles que arribaven al recinte i també als vianants. Els Mossos d’Esquadra també han revisat el contingut de les motxilles dels assistents per motius de seguretat. En els controls d’accés també s’ha prohibit l’entrada a uns abonats que duien unes samarretes en contra d’Estat Islàmic.

Alguns dels seguidors blaugranes han arribat amb tres hores d’antelació a l’estadi. N’hi ha que han explicat a betevé que assistir al partit d’aquest diumenge era el seu homenatge particular a les víctimes de l’atemptat de dijous, per demostrar que no tenen por.

Al voltant de l’estadi hi havia agents de la Guàrdia Urbana, com ja és habitual, però hi ha augmentat la presència dels Mossos d’Esquadra. També s’han instal·lat barreres de formigó als accessos del Camp Nou per evitar-hi l’entrada de vehicles.