324 veïns del carrer de Sant Iscle i entorns, al barri del Turó de la Peira, a Nou Barris, han estat 24 hores sense llum. La incidència es va produir aquest dilluns pels volts de les 20 h i, segons informa Endesa, en una primera intervenció els operaris no van detectar l’origen de l’avaria, que inicialment pensaven que s’havia produït en una línia de baixa tensió.

Aquest dimarts al matí l’empresa ha revisat les línies de mitjana tensió i ha reconnectat la línia, que poc després ha tornat a saltar. Això els ha fet pensar que l’avaria és més important del que semblava inicialment. Finalment han detectat que es tracta d’una desconnexió de fusibles. Després de treballar-hi tot el dia, i donat que la reparació és més complexa del que pensaven, cap a les 16 h de dimarts han decidit instal·lar un grup electrogen per restaurar el servei als afectats.

Endesa ha informat que els abonats han recuperat el subministrament elèctric aquest dimarts a les 20 h.

Els afectats diuen que ha estat una nit “horrible”

Els veïns afectats es queixen de manca d’informació per part d’Endesa i asseguren que han passat una nit “horrible” de calor sense poder encendre els aires condicionats ni els ventiladors. També es mostren preocupats perquè després de tantes hores sense llum el menjar dels congeladors i neveres es faci malbé.