Els agents han rebut un avís a les 18:15 hores informant que a l’interior d’un pis del número 3 del carrer de Mossèn Batlle, a tocar de la travessera de Dalt, un home hauria mort una dona que ha resultat ser la seva parella. Després de corroborar els fets, els agents han detingut el presumpte autor. També s’hi han adreçat dues dotacions del Sistema d’Emergències mèdiques (SEM). L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona ha iniciat una investigació per aclarir les circumstàncies d’aquest crim. Es tractaria del primer cas de violència masclista de 2014 a la ciutat de Barcelona.

Condemna municipal

L’Ajuntament de Barcelona ha enviat un comunicat on ha lamentat la mort de la veïna de la Salut i ha condemnat el presumpte cas de violència masclista. La tinenta d’alcalde i regidora de Gràcia, Maite Fandos, i la regidora de Dona i Drets Civils, Francina Vila, han recordat que la violència masclista “és una greu vulneració dels drets humans”.

A la nota, el consistori recorda que totes les dones que es puguin trobar en situació de violència masclista tenen al seu abast recursos específics d’atenció i assessorament a través del Servei d’Atenció, Recuperació i Acollida (SARA) que hi ha al número 16 del carrer de Marie Curie, al barri de la Guineueta. També l’Institut Català de la Dona disposa d’un telèfon d’atenció les 24 hores del dia, gratuït i confidencial per atendre les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones, el 900 900 120.