Barcelona és un pol d’atracció per a creuers que arriben de tot el món. També ha estat la ciutat triada per presentar un nou vaixell de la companyia MSC i per fer-ho s’ha fet un trajecte curt de prova. Són 18 plantes que formen una ciutat petita plena d’oci i comoditats per als seus passatgers. Ha triat fer una parada a Barcelona abans d’anar cap a Miami, on se’n farà l’estrena oficial a finals de mes. El seu recorregut habitual serà pel Carib.

Barcelona ha rebut la visita de l’MSC Seaside. És un creuer de 323,3 metres d’eslora i 72 metres d’alçària. Per dins hi ha una oferta amplíssima per fer un viatge de llarga estada. Entre l’oferta gastronòmica s’ofereixen 11 restaurants amb diferents tipus de menjar.

L’oci també hi és molt variat: un parc aquàtic, un teatre, una tirolina o un simulador de Fórmula 1 són algunes de les activitats de què disposa el vaixell. A diferència d’altres creuers la disposició és a la inversa. Les cabines són a l’exterior del vaixell, mentre que les activitats són a l’interior. Així, la gran majoria de les habitacions tenen llum natural i vistes al mar.