Pa de pagès, pa gallec, pa de xapata, pa ecològics, pa de civada... Pans artesans elaborats de manera natural. És el que fa la cinquena generació d'una família de forners en aquest establiment del Guinardó. MÓNICA GREGORI, l'Obrador dels Quinze "L'obrador dels Quinze és un projecte familiar que hem obert al passeig de Maragall, 209, que l'essència n'és recuperar el pa d'abans. Si us sembla passem a l'obrador que és on fan tots els productes." DAVID PORTA, forner "Estem fent el pa de blat de moro. La base sempre és la mateixa: bona farina, aigua, llevat i sal i sobre això, amb petites modificacions arribem al producte." Amb tot això i amb el toc secret que, expliquen, cada mestre artesà dóna al pa que elabora, que fa que tingui un gust únic. MÓNICA GREGORI, l'Obrador dels Quinze "Si proves el pa d'un artesà o d'un altre veuràs que el gust és diferent per la massa mare que utilitzen." Aquest és l'altre producte estrella del forn: "La coca antiga de forner, que és pa, sucre i anís, la tallem així com antigament amb una guillotina i és una de les nostres especialitats." El nom del forn ens remet a la història del barri. Aquest punt del passeig de Maragall és conegut encara com Els Quinze. Era el crit dels revisors del tramvia que a principis del segle XX pujava des de la ciutat fins a Horta. Així recordaven als viatgers que només havien pagat 15 cèntims que havien de baixar. Arribar al final de la línia en costava 10 més.